Erdaşsoft İDDAA`cı indir,download,yükle - Şans Oyunları - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Şans Oyunları » Erdaşsoft İDDAA`cı
   Erdaşsoft İDDAA`cı
  Boyutu : 1.11 Mb
  Kullanım Süresi : 10 Kullanım
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Erdaşsoft
  Ekleme Tarihi : 19-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üretici`den
İDDAA` cı programının çalışma mantığı şöyle; matematiksel olarak ister ilk yarı/maç sonucu 2 maç, ister maç sonucu 4 maç oynayın her halûkarda 81 kupondan 1 kupon kesin tutuyor. Program bu sistemi kullanarak 81 kupon için hesaplamayı yapıp kuponları basıyor. İLK YARI/MAÇ SONUCU `nu seçerseniz 2 de banko maç atma şansını da size tanıyor bu durumda ganyanınız yükselir ama 81 kupondan 1 kuponun kesin gelme şansını riske atmış olursunuz. Programdan en sağlıklı sonuçları almak için aşağıdaki ipuçlarını ve örnekleri takip etmenizi öneririz.

İpuçları:

* Maçları seçerken dengeli takımları veya sağı-solu belli olmayan takımları seçerseniz ganyanı yüksek maçları tutturma ihtimaliniz artar.
* Kupon basmadan önce mutlaka TEST KUPONU YAZDIR düğmesine tıklayarak 1 test kuponu bastırın ve yazıcınızın ayarlarını yapın ki sonra kupon basımına geçtiğinizde olası kaymaların önüne geçmiş olun.

Örnek:

* İLK YARI/MAÇ SONUCU 2 maç oynadınız ve 1.maç:1/2 , 2.maç:2/1 geldi diyelim bu durumda 25` er ganyandan 625 ganyan yapar sizin doldurduğunuz 81 kupon içinde bu sonuç mutlaka bulunur ve 1` er YTL yatırdığınızı düşünürsek 81 kupon için 81 YTL ödemiş, karşılığında ise 625 YTL kazanmış oldunuz. Bu 2 maça ek olarak 2 de banko maç oynadığınızı düşünürsek kuponları riske atmakla beraber ganyanlarıda arttırmış olursunuz.
* Programın kazandırma ortalaması 20 YTL ile 625 YTL arasında değişir tabi bu oran sizin seçtiğiniz yüksek ganyanlı maçlara göre azalıp artabilir. Bu sistemde kazanç kesindir ama iyi maçları seçerek bu miktarı artırmak sizin elinizde. Programı 50 YTL karşılığında lisanslı olarak kullanabilirsiniz. İyi Şanslar...

Anahtarlar:Erdaşsoft İDDAA`cı indir,Erdaşsoft İDDAA`cı download,Erdaşsoft İDDAA`cı indir,Erdaşsoft İDDAA`cı çek,Erdaşsoft İDDAA`cı,Erdaşsoft İDDAA`cı mp3,Erdaşsoft İDDAA`cı şarkı sözü,Erdaşsoft İDDAA`cı film indir,Erdaşsoft İDDAA`cı film,Erdaşsoft İDDAA`cı açıklama,Erdaşsoft İDDAA`cı bul,Erdaşsoft İDDAA`cı video,Erdaşsoft İDDAA`cı bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Erdaşsoft İDDAA`cı
SEÇMECE PROGRAMLAR
Netgammon Tavla Türkçe
Okey+
Expert Backgammon
Pokerslot
Loch Ness Solitaire
Empire Poker
Ariston BackGammon
SkorLoto 417 Combinator
Poker Mania
AS-Ya 21! İskambil Oyunu
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır